3000änglar.se

Frågor och svar

Frågor och svar om årskortet

Vad ingår i årskortet?

Utöver de 15 allsvenska hemmamatcherna så ingår bland annat rabatt i Blåvittshopen, erbjudanden från partners och ett digitalt möte med sportchef Pontus Farnerud. Här hittar du alla detaljer.

Varför släpps det bara 3 000 kort?

Vi vill inte att någon av våra årskortsinnehavare ska hamna utanför. Därför har vi valt att sätta ett tak på 3 000 stycken – lika många som valde att stå kvar vid sina årskort 2020. Om vi får möjlighet att ta in mer publik kommer resterande platser att släppas som lösbiljetter.

Hur väljer ni vilka som får gå på match om kapaciteten begränsas till under 3 000?

Då lottar vi. Alla matcher där restriktionerna tillåter minst 300 åskådare kommer att spelas med publik.

Får jag behålla min vanliga plats?

Tyvärr inte. Eftersom det finns så många osäkerhetsfaktorer har vi valt att lägga Kommandobryggan, Young Fellows och de andra läktarkoncepten åt sidan den här säsongen. Det är därför priset på årskort är samma för alla. När det blir dags för match kommer olika sektioner öppnas beroende på vilka restriktioner som gäller för just den aktuella matchen, så det är möjligt att det kan bli lite runtflyttande under året.

Kommer jag kunna vidarebefordra årskortet till en vän om jag inte kan gå på någon av matcherna?

Precis som en vanlig säsong är årskortet inte personligt, utan det är fritt fram att låta någon annan gå i ditt ställe.

Vad är skillnaden mellan årskort med respektive utan återbetalning?

När du köper ditt årskort får du välja om du vill ha återbetalning för eventuella publikfria matcher (Årskort med återbetalning) eller inte (Årskort 2021). Om du väljer det första alternativet ingår endast matcherna, inga andra förmåner. Här kan du läsa allt om innehållet i alternativ två.

Tappar jag min stol till 2022 om jag inte köper årskort i år?

Nej, den finns kvar oavsett om du köper i år eller inte.

Kommer jag kunna gå på match även om jag inte har inte årskort?

Kanske, kanske inte. Vi hoppas så klart kunna ta in mer och mer publik ju längre säsongen lider. Om så sker kommer resterande platser att släppas som lösbiljetter, med förköpsrätt för årskortsinnehavare och medlemmar i IFK Göteborg. Oavsett maximerar du dina chanser att få se Blåvitt live i år genom att lägga vantarna på ett av de 3 000 årskorten.

Kommer det vara smittskyddssäkert att gå på match?

Självklart. Det är viktigt för oss att våra evenemang är trygga och säkra för både publik, spelare och personal. Tillsammans med övriga aktörer på arenan kommer vi vara väl förberedda när vi äntligen får återse er på läktaren igen.

 

Fullständiga villkor och annan information kring årskortet hittar du här.